EFT

Rituál NOVÉHO ZACIATKU

Rituál NOVÉHO ZACIATKU


Sama som mala v živote pár oblastí, kde som sa nevedela dostatočne pohnúť vpred. Rozhodla som sa to zmeniť a požiadala som o pomoc, o nejaký "urýchľovač". A dostala som nasledovnú inšpiráciu. Myslím, že je to celkom pekný rituál na koniec mája a využitie silných energií tohto mesiaca lásky a transformácie :)

1) Rozlúčenie sa so všetkými sklamaniami

... je niečo ako pohreb. Môžu vám pritom asistovať anjeli či iní duchovní pomocníci. Predstavte si všetky sklamania, straty, rany, zlyhania a prehry vášho života. (Ja som si ich predstavila ako riadnu kopu. Nebola to Devínska Kobyla, ale bol to riadny "hill"). V tejto fáze sa neponáhľajte, stojte tomu tvárou v tvár. Bolo to dlhú dobu vašou súčasťou a zaslúži si to vašu pozornosť. Poďakujte sa za všetko, čo ste sa vďaka týmto skúsenostiam naučili. Keď budete mať pocit, že môžete pokračovať, preneste: "Toto všetko bolo doteraz mojou súčasťou. Teraz viem, že už to viac nepotrebujem a preto to nechávam odísť. Všetky svoje sklamania, straty, zlyhania.... odovzdávam fialovému plameňu transformácie." A pozerajte sa, ako to všetko pohlcujú plamene až do momentu, keď nič neostane. Môžete to trvať aj dosť dlho, ale tu sa už vôbec neponáhľajte. Ak by to trvalo naozaj dlho, tak si len povedzte: "Nech tento fialový plameň horí ďalej, až kým všetky moje sklamania nebudú transformované v žiarivé biele svetlo." A hocikedy sa k tomu vráťte.

2) Ukotvenie nového Ja

Keďže sme veľkú časť seba vyčistili, vytvorili sme si prázdny priestor, ktorý by bolo škoda nevyužiť. Ja som sa rozhodla pre učenie "Ja som", ktoré má svoju obrovskú moc. Čokoľvek pridáte za Ja som, toho hojnosť si do života priťahujete.

Zobrala som si zošit a ľavou rukou som začala písať svoj zoznam. Písanie ľavou rukou má veľký význam, pretože podporuje rovnováhu, prepojenie oboch hemisfér a funguje to, akoby ste vesmíru vyznačili niečo tučným písmom :)


Niečo z môjho zoznamu:

"Ja som pokoj a mier"

"Ja som láska."

"Ja som odpustenie."

"Ja som poznanie."

"Ja som pravda."

"Ja som odpoveď."

"Ja som nádej."

"Ja som oslobodenie."

"Ja som nulový stav."

"Ja som inšpirácia."

"Ja som Tvorca."

"Ja som zmierenie."

"Ja som vôľa božia."

"Ja som prítomnosť."


Akákoľvek úprava tohto rituálu podľa vašej inšpirácie je vrele odporúčaná.

Dúfam, že aj vám prinesie nový začiatok. Je čas zázrakov :)